kasvua

Referenssit

Elinkeino, liikenne- ja ympäristökeskus

ELY-keskusElinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksia (ELY-keskus) on 15 kappaletta. ELY-keskukset kuuluvat työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalaan. Keskuksia ohjaavat työ- ja elinkeinoministeriön lisäksi ympäristöministeriö, liikenne- ja viestintäministeriö/Liikennevirasto, maa- ja metsätalousministeriö / Maaseutuvirasto / Elintarviketurvallisuusvirasto, opetusministeriö ja sisäasiainministeriö. ELY-keskukset toimivat yhteistyössä maakunnan liittojen kanssa. Työ- ja elinkeinotoimistot ovat ELY-keskusten alaisia.

Yritysharava

Yritysten tarpeista lähtevä kehitysmenetelmä. Toimintamalli perustuu alueen yritysten keskitettyyn haastattelutoimintaan ja saadun tiedon välittämiseen lajiteltuna toimijoille. Menetelmän avulla yhteiskunnan kehittämistoiminta ja -tuki ohjautuu parhaiten alueen yrityselämän hyväksi. Järjestelmään sisältyvää yhteistä tietopankkia hyödynnetään myös ennakoinnissa ja käytännön toiminnan suunnittelussa.

Sentatel on alusta asti osallistunut menetelmän kehittämiseen ja rakentanut siinä tarvittavat tietokantasovellukset. Tietojärjestelmässä hallitaan ulkoisten haastatteluorganisaatioiden työlistoja ja työn laatuseurantaa. Yrittäjien haastattelun aikana esittämät palvelupyynnöt ja työvoimatarpeet välitetään ELY-keskuksille ja TE-toimistoille valittujen poimintaehtojen pohjalta. Sovellukset on tehty IBM Notes -ympäristöön XPages -tekniikalla selaimella käytettäväksi.

 

Toteutetut tietojärjestelmähankkeet ovat usein laajoja kokonaisuuksia. Perusperiaatteenamme on suunnitella yhdessä asiakkaamme kanssa kehittämisprojekti, jonka tavoitteena on toiminnan kehittäminen. Räätälöidyllä tietojärjestelmällä tuetaan organisaation kehittymistä ja parempia tuloksia. Alla olevat referenssiyritykset ovat esimerkkejä menestyksestä. Ehkä myös sinun yrityksesi hyötyisi yhteistyössä tehtävävästä tietojärjestelmäkehittämisestä.

Varainhoidon ratkaisut, ovikoodit ja valvontakamerat

Forenom

ForenomForenom on tilapäisiin majoitusratkaisuihin ja relocation-palveluihin erikoistunut yritys. Forenom on Baronan tytäryhtiö ja perustettu vuonna 2001. Vuonna 2011 Forenomin liikevaihto oli 19 Meur. Forenomin palvelut koostuvat kolmesta osa-alueesta: majoituspalveluista (kalustetut lyhytaikaiset asunnot ja huoneistot), relocation-palvelusta ja asuntovarainhoidosta.

 

Toiminnanohjaus

Elega

Elega OyElega Oy on suomalainen, kaikkien keittiön uudistajien luotettava yhteistyökumppani. Yritys on perustettu vuonna 1991 ja se on omalla palvelukonseptillaan alansa markkinajohtaja Suomessa. Sen menestys perustuu korkeaan asiakastyytyväisyyteen sekä toimintatapojen ja tuotteiden innovatiivisuuteen.

 

Projektinhallinta

Koivukoski

KoivukoskiTehokkaita toimitiloja - täyden palvelun periaatteella. Rakennusliike Koivukoski Oy on tehokas ja luotettava kumppani toimitila-rakentamisessa. Olemme urakoineet pääkaupunkiseudulle vuosien saatossa yli sata toimitilahanketta ja kokemuksestamme on varmasti hyötyä jo suunnitteluvaiheessa.

 

Toiminnanohjaus, varasto, projektinhallinta

Alutec

AlutecAlutec oy on suomalainen alumiini- ja lasirakentamiseen erikoistunut yritys. Tuotevalikoimamme sisältää laajan valikoiman tuotteita parvekkeille, julkisivuun sekä sisätiloihin.

 

Toiminnanohjaus, laatujärjestelmä, verkkokoulutus

Avartum

AvartumAvartum on valtakunnallisesti toimiva kouluttajakumppani. Valmennamme muutostilanteessa olevia työntekijöitä ja työnhakijoita koko Suomessa.

 
 

CRM

Toimitusjohtajakoulu

Suomen Toimitusjohtajakoulu OySuomen Toimitusjohtajakoulu Oy on pk-yritysten kumppani menestymisen rakentamisessa. Se tarkoittaa monipuolista liiketoiminnan ja johtamisen ymmärrystä sekä kohderyhmään osuvaa valmennusosaamista.

 
 

Toiminnanohjaus, tilausjärjestelmä

Pettersteel

PettersteelOlemme kuopiolainen peltisepänliike ja päätoimialamme on rakennuspeltilistojen sopimusvalmistus. Toimitamme peltilistat asiakkaidemme mitoilla nopeasti ja tehokkaasti ympäri Suomen. Teemme myös rakennuspellitystöitä Kuopion alueella. Valmistamme ja asennamme piipun pellit, ikkunoiden pellitykset ja rakennusten suojapellitykset.

 

Tilausjärjestelmä

IV-suodatin.fi

IV-suodatinIV-Suodatin.fi on Stata Oy:n ilmanvaihtokoneiden suodattimiin keskittyvä verkkokauppa. IV-suodatin.fi verkkokaupasta löytyy lähes kaikkien Suomessa myytyjen iv-koneiden suodattimet.

Jätä yhteydenottopyyntö

Otamme yhteyttä ensi tilassa!